AHG breidt uit door aansluiting Autoschade Herstel Boswijk

Sinds oktober 2018 is Autoschade Herstel Boswijk in Doorn toegetreden toe tot Autoschade Herstel Groep. Dit betekent voor AHG een mooie aanvulling in midden Nederland.

Autoschade Herstel Boswijk is vanaf oktober toegetreden als franchisepartner bij Autoschade Herstel Groep (AHG). Het schadeherstelbedrijf is gevestigd in een volledig gerenoveerd pand met een werkplaats van 700m². Richard Blaauwijkel en René Kouwenhoven, eigenaren van Autoschade Herstel Boswijk brengen ruime kennis en ervaring mee naar het schadebedrijf. Door aan te sluiten bij AHG beschikt Autoschade Herstel Boswijk over een grote achterban van collega-herstellers en ondersteuning vanuit de centrale. “Dankzij de aansluiting profiteren wij onder andere van begeleiding en kennis binnen de keten. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze klanten en schadeherstel. Daarnaast biedt aansluiting ook inkoopvoordeel en tools voor de particuliere markt, zoals het label Easy2Fix voor cosmetisch herstel”, aldus Blaauwijkel.

“Met de uitbreiding van Autoschade Herstel Boswijk in Doorn breiden wij ons netwerk uit met een ervaren, professioneel team van schadeherstellers. Een goede aanwinst voor AHG, onze opdrachtgevers en eindklanten in de regio Doorn en Driebergen”, vertelt AHG directeur Guus van Dreven.

Share this article

Comments are closed.