AHG breidt uit in Noord-Nederland door aansluiting Autoschade Herstel Poepe in Assen

Op 1 mei 2018 is Autoschade Herstel Poepe in Assen toegetreden tot Autoschade Herstel Groep. Dit betekent voor AHG een mooie aanvulling op het noordelijke netwerk.

Lize Zwart, eigenaar van Autoschade Herstel Poepe: “Via contacten met AHG-ondernemers in mijn regio had ik een positief gevoel bij AHG. Toen ik besloot met mijn bedrijf aan te sluiten bij een keten, koos ik zonder enige twijfel voor AHG. Omdat ik het niet alleen belangrijk vind om als schadeherstelbedrijf dicht bij je klant te staan, wil ik als zelfstandig ondernemer kunnen blijven functioneren. Meerwaarde van een keten zit voor mij in landelijke en regionale samenwerking, sturing van werk, inkoopvoordeel en automatisering. AHG biedt mij al deze voordelen en geeft me daarnaast vrijheid om te blijven ondernemen.”

Guus van Dreven, directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Poepe sluiten wij een bedrijf aan dat al 50 jaar een goede reputatie in de regio heeft. Een enthousiaste ondernemer met hart voor de zaak. Door aansluiting te zoeken bij een keten, geeft Lize Zwart aan naar de toekomst te kijken en door te willen ontwikkelen zonder de identiteit van zijn bedrijf te verliezen. AHG gelooft in (lokaal) ondernemerschap en zoekt daarom graag de samenwerking met bedrijven als Poepe.”

AHG is trots op de recente uitbreidingen van het netwerk. Klanten kunnen met alle schades, zowel cosmetisch als complex en merkerkend, terecht bij alle AHG-vestigingen. De keten ontzorgt de aangesloten schadeondernemer op diverse vlakken, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn core business: vakmanschap en klantenservice.

Share this article

Comments are closed.