AHG trots op uitbreiding door aansluiting Autoschade Arnhem

Autoschade Arnhem is per 1 november 2017 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. AHG sluit hiermee een vooruitstrevend bedrijf met een gepassioneerde ondernemer aan het roer aan.

Autoschade Arnhem staat net als Autoschade Herstel Groep voor kwaliteit. Dit houdt in dat zij kiezen voor excellente service aan de klant en professionele dienstverlening. Autoschade Arnhem volgt de ontwikkelingen in de branche nauwgezet en zorgt ervoor dat hun 12 enthousiaste, vakkundige medewerkers beschikken over up-to-date kennis en opleiding. “De technologische ontwikkelingen op het gebied van auto’s gaan snel. Wij blijven daarom investeren in personeel en equipment”, aldus Toon van der Veer.

Uit gesprekken met AHG bleek dat deze keten dezelfde waarden hanteert als Autoschade Arnhem. “Ook AHG gaat voor de hoogste kwaliteit, dat blijkt onder andere uit de 7 jaar garantie die zij als enige keten op schadeherstel geven. Ik kan gebruik maken van de centrale sales & marketing, maar ook voor lokale marktbewerking biedt AHG ondersteuning. Het schademanagementsysteem Apollo ondersteunt mij in het beoordelen van calculaties en maakt centrale facturatie mogelijk. Dit gaf mij, naast de mogelijkheid om binnen de keten toch als zelfstandig ondernemer te kunnen blijven functioneren, genoeg redenen om te kiezen voor AHG.

Wat mij echt verraste zijn toch wel de inkoopvoordelen die AHG haar vestigingen biedt. Dat gaat mijn rendement positief beïnvloeden. Ik kan daarmee heel goed investeren in opleidingen en kennis die in de toekomst hard nodig zijn in verband met de toegenomen complexiteit van de auto’s. At the end profiteren klanten hier ook in alle opzichten van.”

Guus van Dreven, directeur van AHG, is content met de aansluiting van Autoschade Arnhem. “Met de aansluiting van Autoschade Arnhem hebben wij in de regio groot Arnhem een witte vlek ingevuld met een enthousiaste ondernemer met een prachtig, goed geoutilleerd bedrijf. Wij kunnen hiermee heel goed inspelen op de wens van onze grote landelijke klanten. Toon van der Veer is een ondernemer die keuzes durft te maken en met zijn team klaar is voor de toekomst.”

Share this article

Comments are closed.