Autoschade Herstel Alderliesten uit Ridderkerk verkozen tot AHG Autoschadeherstelbedrijf 2017

Alderliesten werd op de voet gevolgd door de twee andere finalisten Autoschade Herstel Roos Alkmaar en Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw-Vennep.

Autoschade Herstel Alderliesten heeft in 2017 laten zien hét voorbeeld binnen de keten te zijn op de gebieden klantreviews en inkooployaliteit. AHG-directeur Guus van Dreven: “In deze tijd dien je als onderneming online zichtbaar te zijn. Een uitstekend hulpmiddel om bovenaan in Google zichtbaar te worden zijn klantenreviews. AHG faciliteert haar vestigingen door het online aanbieden van klantentevredenheid enquêtes. Door het online plaatsen van klantreviews ben je direct transparant over de kwaliteit die je bedrijf levert. Dit inspireert klanten om voor jouw bedrijf te kiezen op het moment dat ze online op zoek gaan naar een schadeherstelbedrijf.” Tevens was Autoschade Herstel Alderliesten in 2017 binnen de keten hét voorbeeld van het juist omgaan met het inkooployaliteitsprogramma van Autoschade Herstel Groep. Dit programma levert de actieve aangesloten vestiging direct financieel voordeel op.

Directeur Arie Alderliesten draagt de prijs op aan zijn team. “Zonder de inzet van mijn medewerkers worden enquêtes niet uitgezet en wordt niet op de juiste manier ingekocht. Deze prijs bevestigt de kwaliteit die we als team willen neerzetten.”

Share this article

Comments are closed.