Autoschade Herstel Groep (AHG) bundelt krachten met Autoschade Herstel Roks Hoeven

Met Autoschade Herstel Roks Hoeven heeft AHG sinds november 2018 een ambitieuze franchisepartner in West-Brabant.

Met ruim 50 jaar ervaring in autoschadeherstel is Autoschade Herstel Roks Hoeven een gerenommeerd schadeherstelbedrijf in West-Brabant. In 1997 is het FOCWA- gecertificeerd schadeherstelbedrijf overgenomen door Marc van Geel, huidig directeur Autoschade Herstel Roks Hoeven.

De werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en uitgerust met onder andere twee spuitcabines, diverse bruggen, een richtbank en voorbewerkingszones. Dankzij de inpandige wasplaats worden herstelde auto’s weer volledig schoon afgeleverd. Naast het schadeherstelbedrijf beschikt Van Geel ook over een autobedrijf en een verhuurbedrijf. “Wij willen klanten een one-stop-shop bieden voor totale ontzorging op het gebied van schade”, aldus Van Geel.

“Door aansluiting bij AHG blijf ik zelfstandig ondernemer, maar profiteer ik wel van de kracht en voordelen van de groep, zoals het inkoopvoordeel, centrale opdrachtgevers, lokale en regionale marktbewerking”, gaat Van Geel verder. Guus van Dreven, directeur AHG: “De focus van Autoschade Herstel Roks Hoeven op klanttevredenheid, het hoogste kwaliteitsniveau en duurzaamheid sluit naadloos aan bij de visie en waarden van AHG”.

Share this article

Comments are closed.