Autoschade Herstel Groep bevestigt kwaliteit en certificeert zich voor de FOCWA Standaard

De landelijke autoschadeherstelketen Autoschade Herstel Groep onderstreept de keuze voor kwaliteit. AHG heeft gekozen voor een ketencertificering voor al haar vestigingen. De 50 vestigingen voldoen aan de hoogste FOCWA norm: Totaal Herstel categorie 2, welke door de Dekra afgenomen audit is getoetst.

Directeur, Guus van Dreven, nam op 31 maart de FOCWA Standaard-certificaat voor de gehele keten in ontvangst: “Veilig autoschadeherstel met kwaliteitsgarantie is een must voor iedere hersteller. De FOCWA standaard helpt schadeherstellers op het gebied van veiligheid en kwaliteitsborging. De standaard is door FOCWA in samenwerking met gerenommeerde branchepartijen samengesteld om in te kunnen spelen op de technologische ontwikkelingen binnen de autoschadeherstelbranche. Binnen de keten van Autoschade Herstel Groep is gekozen voor een ketencertificering van de FOCWA standaard. Wij werken met een nieuwe managementtool: een zgn. ketenapplicatie van de SAT. Dit geeft de keten grip op de juiste competenties, zodat alle vestigingen zich optimaal kunnen focussen op het beste eindresultaat, namelijk een veilig en perfect herstelde auto. Alle klanten van Autoschade Herstel Groep zijn dus verzekerd van een kwaliteitspakket. Wij zijn er trots op dat alle vestigingen de hoogste norm hebben, namelijk: Totaal Herstel categorie 2. AHG herstelt alle schades, inclusief complexe schade, op al haar vestigingen. Dit is met name voor zakelijke opdrachtgevers een zorg minder.”

Femke Teeling, directeur FOCWA Schadeherstel, feliciteert alle AHG-ondernemers en bedankt hen voor hun gezamenlijke inspanningen: “Met het certificaat laat Autoschade Herstel Groep aan al haar klanten zien dat ze kunnen vertrouwen op echt vakmanschap en op kwalitatief goed en veilig schadeherstel.” FOCWA, dé brancheorganisatie van de schadeherstelsector, wil met de FOCWA Standaard de kwaliteit van de gehele branche versterken. Autoschadebedrijven die lid zijn van FOCWA moeten hun certificaat halen voor 1 mei 2017. De FOCWA Standaard houdt niet alleen kennis en kunde in de branche op peil, maar verbetert ook de concurrentiepositie van de gecertificeerde leden.

Share this article

Comments are closed.