Autoschade Herstel Groep breidt netwerk in Zuid-Nederland

Autoschade Moors uit Valkenburg sluit per 1 december 2016 aan bij Autoschade Herstel Groep. Moors Autoschade is al sinds 1958 een bekend bedrijf in de regio Valkenburg.

Inmiddels is de 4e generatie Moors werkzaam binnen het schadebedrijf. Lokaal ondernemerschap staat bij Autoschade Moors hoog in het vaandel. “Voor ons reden om juist bij Autoschade Herstel Groep aan te sluiten” zegt Maurice Moors. “Wij willen graag gebruik maken van de mogelijkheden van AHG op het gebied van bijvoorbeeld centrale inkoop, automatisering en marketing zonder onze eigen identiteit te verliezen. AHG stimuleert lokaal ondernemerschap in combinatie met de voordelen die een keten haar leden kan bieden. Door aan te sluiten bij AHG, krijgen mijn lokale opdrachtgevers toegang tot de voordelen van een landelijke keten. Dit is voor onze klanten een meerwaarde. Het label voor cosmetisch herstel, Easy2Fix, sluit prima aan bij de particuliere markt in de regio Valkenburg. Deze AHG-tool ga ik inzetten voor lokale marktbewerking”, licht Moors toe.

“Ik ben verheugd dat wij ons netwerk kunnen uitbreiden met een kwalitatieve ondernemer in het zuiden van het land. Autoschade Moors is bijvoorbeeld gecertificeerd Opel Erkend Schadehersteller, wat bevestigt dat dit bedrijf voldoet aan hoge eisen op het gebied van opleiding en kwaliteit” vertelt AHG-directeur Guus van Dreven.

Share this article

Comments are closed.