Autoschade Herstel Groep breidt uit in Noord-Holland met aansluiting Autoschade Herstel Schepenwijk

Autoschade Schepenwijk is per 1 maart 2018 aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. AHG sluit hiermee een modern bedrijf met vakkundig personeel aan, dat de klant volledig ontzorgt tijdens het schadetraject.

Bas Rek, eigenaar van Autoschade Herstel Schepenwijk, is enthousiast over de nieuwe samenwerking met AHG. “De markt verandert in een hoog tempo en AHG gaat ons ondersteunen om ons werk op het hoogste niveau te kunnen blijven uitvoeren. AHG heeft een uitgekiende formule met een programma dat zorgt voor een gezond rendement voor autoschadeherstel-bedrijven. Rendement is nodig voor een optimale klanttevredenheid; daarvoor dien je gezond te kunnen investeren in opleiding en equipment. Samen met AHG ben ik klaar voor de toekomst. Daarnaast biedt AHG mij als ondernemer inkoopvoordelen en de mogelijkheid om binnen de keten als zelfstandig ondernemer te kunnen blijven functioneren.”

AHG vult met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk haar fijnmazige landelijke netwerk verder aan. Guus van Dreven, directeur van AHG, ziet in de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk een mooie aanvulling op de reeds in de regio aangesloten bedrijven. “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Schepenwijk in Enkhuizen hebben wij de regio Noord-Holland aangevuld met een bedrijf dat zijn sporen in het autoschadeherstel ruimschoots heeft verdiend. Wij kijken uit naar een goede samenwerking.”

Share this article

Comments are closed.