Guus van Dreven en Henk de Groot ondertekenen de overeenkomst.

Henk de Groot Autoschadeherstel sluit aan bij Autoschade Herstel Groep

Met de aansluiting van Henk de Groot Autoschadeherstel uit Beekbergen breidt AHG haar landelijk netwerk uit met een vestiging op de Veluwe.

Henk de Groot Autoschadeherstel is sinds de oprichting in 2006 een begrip in Beekbergen. Het bedrijf staat voor kwaliteit; er wordt gewerkt volgens de modernste technieken en met gekwalificeerd personeel.

Henk de Groot: “Kwaliteit is ook een van de speerpunten van Autoschade Herstel Groep. Door aansluiting bij juist deze keten denk ik verder te kunnen professionaliseren. In het kader van toekomstige bedrijfsopvolging is het goed naar de lange termijn te kijken. Onder andere met het label Easy2Fix laat Autoschade Herstel Groep zien voorop te lopen bij nieuwe ontwikkelingen. Zij waren hiermee de eerste keten die aan online marketing voor schadeherstel deed. Een ander voordeel van Autoschade Herstel Groep is dat je als ondernemer kunt blijven ondernemen met de voordelen van een keten. Ik stap met vertrouwen deze samenwerking in.”

Guus van Dreven is content met de aansluiting van Henk de Groot. “Met dit bedrijf vullen wij onze landelijke dekking in met een bedrijf dat klaar is voor de toekomst en dat prima past in de visie van Autoschade Herstel Groep.”

Share this article

Comments are closed.