Schalken Autoschade Waalwijk sluit aan bij Autoschade Herstel Groep

Met de aansluiting van Schalken Autoschade per 1 april breidt Autoschade Herstel Groep haar netwerk in Noord-Brabant uit met een vestiging in Waalwijk.

Schalken Autoschade viert dit jaar hun 40-jarig bestaan en om de continuïteit te kunnen blijven garanderen is er door eigenaar Pierre Schalken voor gekozen om een samenwerking met
Autoschade Herstel Groep aan te gaan. Schalken: “Naast de continuïteit voor mijn bedrijf, heeft het feit dat Autoschade Herstel Groep net als wij gelooft in lokaal ondernemerschap mij nog meer
reden gegeven om aan te sluiten bij Autoschade Herstel Groep. Door de samenwerking met Autoschade Herstel Groep kunnen we ook gebruik maken van de voordelen van de centrale inkoop, automatisering en marketing. Ook het aantal landelijke opdrachtgevers waar ik voor mag werken neemt toe nu ik aangesloten ben bij Autoschade Herstel Groep.”

“Schalken past perfect bij Autoschade Herstel Groep. Ze werken al jaren volgens de hoogste branchenormen en ik ben verheugd over het feit dat we met deze onderneming onze netwerkdichtheid mogen vergroten.” vertelt directeur Guus van Dreven.

Share this article

Comments are closed.