Succesvolle rondleiding Makelaars- en assurantiekantoor Budding door Autoschade herstel TAB Tiel

 

Onlangs heeft Nico Papaïoannou van Autoschade Herstel TAB Tiel de directie en medewerkers van Makelaars- en assurantiekantoor Budding uit Echteld ontvangen met als doel hen kennis te laten maken met het totale schadeherstelproces. 

Nico heeft Makelaars- en assurantiekantoor Budding een compleet overzicht van het schadeherstelproces gegeven. Hij heeft hen meegenomen in het proces vanaf ontvangst van de klant aan de receptie tot aflevering van de gerepareerde auto na herstel. Hierbij is aandacht besteed aan de dossiervorming en uiteraard is de werkplaats bezocht. In de werkplaats is uitleg gegeven over de werkzaamheden en diverse reparatietechnieken zoals Easy2Fix, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en bumperherstel. De bezoekers waren onder de indruk van de uitleg. De reactie van Makelaars- en assurantiekantoor Budding achteraf: “Er komt veel meer bij schadeherstel kijken dan wij wisten. Het was erg interessant en leerzaam, ook in het kader van de informatievoorziening aan onze klanten”.

Voor TAB Tiel was het ook een geslaagde rondleiding. Nico Papaïoannou: “Het is goed om de tussenpersonen te laten zien wat er bij autoschadebedrijven achter de schermen gebeurt en wat de mogelijkheden zijn voor hun klant met autoschade. Deze rondleiding helpt hen in hun advisering naar de klant”.

Share this article

Comments are closed.