Profiteer van unieke voordelen bij Autoschade Herstel Groep

7 jaar garantie op onze werkzaamheden

Na uitgebreid marktonderzoek onder een grote groep automobilisten is gebleken dat mensen steeds langer doorrijden met hun auto, en daarom op termijn behoefte hebben aan kwalitatief goed schadeherstel. Meer dan ooit is er behoefte aan zekerheid en kwaliteitsgarantie.De standaard 4 jaar FOCWA-fabrieksgarantie die u krijgt bij elke schade, verlengen wij met nog eens 3 jaar. Met een uniek garantiecertificaat als resultaat.Geen enkele andere schadeketen garandeert u deze mate van zekerheid.

Altijd een eerlijke prijsopgave dankzij Apollo

Dankzij het statistische filter van Apollo kunnen de reparateurs van Autoschade Herstel Groep een gedetailleerde prijs opgave doen. Omdat het systeem, op basis van een uitgebreide schadedatabase, een gerichte verwachting voor elk type auto creëert kan de hersteller na het uploaden van zijn calculatie direct zien of hij aan het verwachte schadebedrag voldoet. Apollo beoordeelt de calculatie op de belangrijkste elementen, namelijk arbeid, onderdelen, spuiten en totaalkosten. Wordt er een afwijking geconstateerd, dan ziet de hersteller direct wat hij moet aanpassen om tot de juiste opgave te komen. Voor u als klant betekent dit dat u altijd een eerlijke prijsopgave van ons krijgt.

Easy2Fix speciaal voor kleine autoschade

Uw als klant heeft behoefte aan snelheid, gemak en een betaalbare oplossing voor dat vervelende krasje op je bumper of dat kleine deukje in je portier. Easy2Fix is de meest efficiënte en best betaalbare reparatieformule voor kleine autoschades als deukjes, krasjes en sterretjes. Als formule valt Easy2Fix onder de algemene vakterm SMART Repair, waarbij SMART staat voor ‘Small Area Repair Techniques.’ Het grote voordeel van Easy2Fix als SMART Repair-formule is dat onze reparateurs over alle kennis en technieken beschikken om uw auto binnen no time te herstellen tegen een verrassend voordelige prijs.

Groen Autoherstel is kiezen voor de natuur

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) beschikken alle vestigingen van Autoschade Herstel Groep over het certificaat Groen Autoherstel. Met dit certificaat voldoen de reparateurs aan de eisen zoals opgesteld door de onafhankelijke stichting Groen Autoherstel. Voldoen aan deze eisen betekent op milieubewuste wijze herstellen. Naast het hanteren van duurzame reparaties, kiezen onze vestigingen er ook voor om de werkomgeving milieubewust in te richten. Zo wordt er bijvoorbeeld energiezuinig omgegaan met de aanwezige verlichting door het inbouwen van LED-lampen. Alle bedrijven worden elk jaar gecontroleerd door de stichting.